Bewindvoerder Ede

Bewindvoerder Ede

betrokken en met aandacht

NB Advies en Bewind

Bewindvoering in Ede en omgeving

“ … ik ben het overzicht compleet kwijt.” Wij scheppen orde in de chaos.
“… ik ben de controle kwijt.” Wij nemen het van u over.
“… ik word achtervolgd door schuldeisers.” Wij komen op voor uw belangen.
“… ik open mijn post niet meer.” Wij nemen uw correspondentie over.
“… mijn uitgaven lopen uit de hand.” Wij helpen u budgetteren.

Herkent u zich hierin? En woont u in Ede?

Dan is het tijd om hulp te zoeken!

Beschermingsbewind is een van de beschikbare maatregelen voor individuen die door lichamelijke, geestelijke of persoonlijke omstandigheden, tijdelijk of langdurig niet in staat zijn om hun eigen financiële belangen te beheren. De bewindvoerder Ede neemt deze taak in deze gevallen van u over.

Bij beschermingsbewind worden het vermogen en/of de bezittingen van een persoon onder bewind gesteld. Dit houdt in dat deze persoon zelf niet meer mag beslissen over deze zaken. De bewindvoerder in Ede neemt deze beslissingen – soms in overleg van de persoon in kwestie tijdelijk of voor langere tijd over. De bewindvoerder in Ede heeft neemt de verantwoordelijkheid van de persoon over en ziet erop toe dat het vermogen en de bezittingen zo goed mogelijk worden beheerd. Op onze homepagina vindt u een uitgebreidere omschrijving van onze werkzaamheden binnen het beschermingsbewind.

Beschermingsbewind ede moet in geen geval verward worden met de WSNP, dit is wettelijk gezien een andere maatregel. Beschermingsbewind heeft hierin maar 1 doel en dat is het stabliseren van de financiele situatie van de persoon in kwestie. Daarbij is het belangrijk dat dit wordt gedaan met oog op de toekomst om zo te voorkomen dat er nieuwe schulden ontstaan na de periode dat het beschermingsbewind actief is geweest. In gevallen waar sprake is van (problematische) schulden zal uw bewindvoerder binnen uw budget de mogelijkheden bekijken voor betalingsregelingen. Mocht hierin geen passende oplossing te vinden zijn dan dient er een saneringstraject ingezet te worden, hierin kunnen wij u uitgebreid uitleg en advies bieden wanneer gewenst!

Nick Bouwman | Wageningen, Ede, Veenendaal en omgeving

Ik wil mezelf graag aan u voorstellen en u vertellen wat mijn beweegredenen zijn om als beschermingsbewindvoerder en budgetbeheerder te werken.

Mijn naam is Nick Bouwman, ik heb ruime ervaring als bewindvoerder in Ede en omgeving. Ik heb al vele personen mogen helpen met hun persoonlijk en financiële situatie. Naast mijn werk als beschermingsbewindvoerder en budgetbeheerder heb, ik een ruime ervaring als hulpverlener in de psychiatrie en de dak- en thuislozenopvang, tevens in de omgeving van Ede, Gelderland. Binnen de hulpverlening heb ik veel te maken gehad met mensen die een chaos ervaren op de meest uiteenlopende gebieden in hun leven. Één van de meest invloedrijke onderdelen hiervan zijn in veel gevallen hun financiële zaken. Het werd mij duidelijk dat er niet veel voor nodig is om financieel in de problemen te komen en dat het oplossen van deze problemen vaak een hele klus is. Orde weten te scheppen in de chaos, is wat mij hierin uitdaagt.

Om rust te brengen, daar waar het hier ontbreekt. Om administratie weer op orde te brengen en te zorgen voor een stabiele financiële situatie. Betrokken te zijn bij de mens achter de problemen en met aandacht hulp te bieden. Dat maakt dat ik mezelf beschikbaar wil stellen als financieel hulpverlener in Ede en omgeving!

Zullen we samen een nieuw begin gaan maken?

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

NB Advies en Bewind Ede
Helpt u aan een nieuw begin!

Contactgegevens

NB Advies en Bewind - Ede

Bezoekadres (alleen op afspraak)

Agro business park 36
6708 PW Wageningen

-Directe omgeving van Ede-

Postadres

t.a.v. dhr. N.A.W. Bouwman
Postbus 93, 6700 AB Wageningen
tel. 085-0293084
mail. info@nbadviesbewind.nl